Home Nábytek, bydlení Zahradní nábytek Zahradní sestavy 11dílný venkovní jídelní set šedobéžový polyratan zn. vidaXL
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

11dílný venkovní jídelní set šedobéžový polyratan zn. vidaXL

Celá ČR
27. 6. 2019 - 13:20
6 369 Kč
Prodávající

Popis

Tento ratanový jídelní set v elegantním současném designu bude skvělou volbou pro stolování na čerstvém vzduchu nebo relaxaci na zahradě. Sada obsahuje 1 stůl, 2 židle, 2 taburety a 6 polstrů.

Náš stylový ratanový zahradní nábytek se stane ústředním bodem vaší zahrady nebo terasy! Tato jídelní sestava v elegantním designu bude skvělou volbou pro stolování nebo relaxaci na čerstvém vzduchu na zahradě. Ocelové rámy s práškovým nástřikem dodávají stolu i židlím pevnost a robustnost a díky lehké konstrukci se dají všechny kusy snadno přesouvat. Protože je vyroben z PE ratanu, odolného vůči vodě a povětrnostním vlivům, dá se jídelní set snadno čistit. Skleněná stolní deska se dá rovněž snadno čistit otřením vlhkým hadříkem.

Tlusté a měkké pěnou plněné polstry na sedáky a opěradla jsou velmi pohodlné a jsou vyrobeny z vodoodpudivého polyesteru. Odnímatelné a pratelné potahy jsou vybaveny zipem. A co víc, můžete zatáhnout opěradlo dolů a uložit všechny židle pod stůl, čímž ušetříte cenný úložný prostor, když se souprava nepoužívá.

11dílný venkovní jídelní set šedobéžový polyratan zn. vidaXL

Zavřít Zavřít
Prodávající
vidaXL
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!