Home Nábytek, bydlení Ostatní Prostředky pro údržbu nábytku Nano Pěna 250ml. Original
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Nano Pěna 250ml. Original

Celá ČR
16. 5. 2016 - 18:47
327 Kč
Prodávající

Popis

NanoPěna! Jejda pěna? Co to je? Že by na holení? Nenenene :-) je to něco úplně jiného a fakt to funguje. Zčernalá měď? zašlý lak u auta? Sklokeramické desky? Motorky? Jiní plechoví miláčkové? Něco někde pořádně a bez námahy vyčisit a vyleštit jednoduše rychle a na dlouho? S NANOPĚNOU UŽ ŽÁDNÝ PROBLÉM!!!

NanoPěna je antibakteriální, zdravotně naprosto nezávadná aktivní pěna, která čistí a impregnuje na principu nanotechnologie. Čistí, leští, impregnuje (vytváří odolnou nanovrstvu) a konzervuje všechny nesavé povrchy a to jediným snadným nanesením a lehkým vyleštěním. NanoPěna chrání ošetřené povrchy dlouhodobě proti vodě, nečistotě, mastnotě, otiskům prstů a odpuzuje prach a nečistoty.

Zrcadla, Autolaky, Lakované povrchy, Glazované dřevo, Lesklá keramika, Sklo, Lesklé plasty, Kovové povrchy, Vše lesklé a nesavé. Takže od kuchyně, chalupy, auta, motorky, lodě, kola, až po vše co je Vám drahé....

Stačí jen nastříkat, nechat pár minut působit, lehce vyleštit a je to hotovo a na dlouho. Pak už jen občas vlhký hadřík ... :-). Sprej 250 ml vystačí až na 25 m2 .

Nano Pěna 250ml. Original

Zavřít Zavřít
Prodávající
nanomedea.cz
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!