Home Nábytek, bydlení Ložnice Skříně do ložnice Skříně z masivu s posuvnými dveřmi - DUB MASIV 285 cm
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Skříně z masivu s posuvnými dveřmi - DUB MASIV 285 cm

Pardubický kraj
10. 8. 2019 - 13:22
29 900 Kč

Popis

Šatní skříň s posuvnými dveřmi - DIVOKÝ DUB MASIV
Nábytek z masivu je současným trendem ve světě designu nábytku. Jedná se o přírodní materiál, který dýchá, není elektrostaticky nabitý a má antibakteriální účinky. Působí jako regulátor vlhkosti a zajišťuje zdravé vnitřní klima.

Naši současnou nabídku jsme rozšířili o šatní skříně s posuvnými dveřmi. Jedná se o nový výrobní program německého výrobce. Skříně jsou vyrobeny z divokého sukatého dubu (přední části + lišty), korpusy jsou z melaminované dřevotřísky odolné proti oděru věrně imitující dřevo s plastickým efektem ve 3D. Spojovací materiál je od fa. Hettich. Posuvné dveře jsou zavěšené na kvalitních hliníkových lištách, což zaručuje velice tichý provoz a dlouhou životnost. Pro zvýšení komfortu je možné dovybavení bočních dveří skříně komfortním systémem plynulého dovírání - viz. roletka "Zvolte". Velice dobře je řešeno vnitřní uspořádání skříně. V pravé části jsou 2 ks variabilních fochů s tyčí na ramínka. Ve střední části je 1 foch s tyčí na zavěšení ramínek. Levá část je vybavena 4 ks variabilních fochů (viz. foto detailu).
Za příplatek je také možné dovybavit skříň zapuštěným diodovým osvětlením. Jedná se o kompletní sadu 4 ks diodového osvětlení s trafem, rozbočovačem a nášlapným vypínačem. Osvětlení je zapuštěné do horní lišty skříně, je velice příjemné a naprosto energeticky nenáročné.

Tento výrobní program je možné využít v plném rozsahu v obývacím pokoji, ložnici, dětském pokoji, u předsíňové stěny nebo v jídelně a skříně je možné kombinovat s každým nábytkem z naší nabídky ve stejném provedení například s programem Oslo. Při vážném zájmu je možná prohlídka této skříně a dalšího nábytku v provedení masiv v naší vzorkové prodejně ve Vysokém Mýtě.

Rozměry - skříň dub masiv: š - 285cm, v - 209cm, h - 70cm

Baleno v zalisovaných plastových baleních v demontu, DOPRAVA ZDARMA.

DOSTUPNOST: cca 14 dní.

OBJEDNÁVKY NAD 20 TIS. KČ - ROZVOZY PO CELÉ ČR ZDARMA !

GARANCE NEJNIŽŠÍ CENY !

Skříně z masivu s posuvnými dveřmi - DUB MASIV 285 cm

Zavřít Zavřít
Prodávající
NABYTEK-PRODEJ s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!