Home Nábytek, bydlení Bytový textil Ručníky, osušky Ručníky a osušky z micro vlákna - MICRO COTTON
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Ručníky a osušky z micro vlákna - MICRO COTTON

Celá ČR
31. 10. 2020 - 09:37
119 Kč
Prodávající

Popis

Značka SoftCotton vám představuje kvalitní ručníky a osušky z moderního materiálu MicroCotton.

Produkty MicroCotton™ jsou vyrobeny z mimořádně dlouhých střižových vláken bavlny. Nejdůležitější jejich vlastností však je schopnost téměř okamžitě absorbovat vodu a zároveň velice rychle uschnout. Výsledky nezávislých zkušeben ukazují, že MicroCotton™ ručníky mají o 250% rychlejší savost a zároveň jsou o 133% silnější než běžné ručníky. Zároveň se zjistilo, že ručníky se během prvních dvou mytí nijak neopotřebily, což ukazuje na mimořádně dlouhou životnost při běžném používání.

MicroCotton ™ je obchodní známkou značka pro jedinečné bavlněné příze vyvinuté v Indii. Tato příze je výsledkem komplexního výzkumu a vývoje trvajícího více než dva roky s cílem vyvinout vysoce nasákavý bavlněný froté ručník.
Přirozené vlastnosti 100% bavlněné příze MicroCotton ™, vyplývají z mimořádně vysoké kvality velmi jemné micronaire (míra jemnosti vláken pro bavlnu) bavlněného vlákna.

MicroCotton™ je vyrobena z mimořádně dlouhých střižových vláken bavlny, prakticky totožných se "Sea Island" bavlnou." Tato vzácná bavlna patří mezi to nejlepší, že se pěstuje na celém světě. Vlákno je přirozeně hedvábně jemné a je používáno pro nejkvalitnější a nejdražší přírodní bavlněné příze.


Podstatou MicroCotton™ je "měkký a plyšový charakter", což je na dotek zřejmé. Zjistíte, že ručníky jsou mimořádně lehké, objemné a měkké. Nejdůležitější jejich vlastností však je schopnost téměř okamžitě absorbovat a zároveň velice rychle uschnout. V absorbčních schopnostech nemá MicroCotton™ konkurenci!


Každá smyčka v MicroCotton ™ má mimořádných 120 vláken. Žádný jiný ručník se nemůže pochlubit takto vysokým počtem vláken! Tento vysoký počet vláken smyčky, a mikroskopické prostor mezi vlákny, umožňují MicroCotton™ skvěle absorbovat vodu a zároveň schnout.


Výsledky nezávislých zkušeben ukazují, že MicroCotton™ ručníky mají o 250% rychlejší savost, než běžné bavlněné utěrky. Tyto testy také prokázaly, že MicroCottonTM ručník je 133% silnější než srovnatelné běžné bavlněné ručníky stejné hmotnosti. Zároveň se zjistilo, že ručníky se během prvních dvou mytí nijak neopotřebili, což ukazuje na mimořádně dlouhou životnost při běžném používání.


Naše ručníky MicroCotton jsou barveny kvalitními přírodními barvami, které jsou naprosto šetrné k životnímu prostředí.
Jednoduše řečeno, MicroCotton ™, ručníky jsou nejlepší ručníky na trhu. Přesvědčte se sami!

Ručníky a osušky z micro vlákna - MICRO COTTON

Zavřít Zavřít
Prodávající
SOFT COTTON s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!