Home Nábytek, bydlení Praní, žehlení, úklid Prací a čistící prostředky KONCENTROVANÝ UNIVERZÁLNÍ ČISTIČ STARDROPS-TOP PRODUKT
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

KONCENTROVANÝ UNIVERZÁLNÍ ČISTIČ STARDROPS-TOP PRODUKT

Jihomoravský kraj
17. 9. 2016 - 17:13
109 Kč
Prodávající

Popis

Tímto všestranným, univerzálním čističem umyjete dlaždice na podlaze, plovoucí podlahy, kuchyňské linky, dřezy, kohoutky, okna a dveře, natírané, lakované i skleněné povrchy včetně zrcadel, vany a sprchové kouty, předměty z PVC, melaminu, porcelánu, koberce a potahy, dokonce i do myčky na nádobí když vám dojdou tablety, na ruční praní. Jemný na látky a Vaše ruce. 750ml.

Osobní odběr Brno nejlépe Řečkovice popř.poštou.

PODÍVEJTE SE NA MÉ OSTATNÍ INZERÁTY.

NÁVOD K POUŽITÍ: Obecné čištění: 8-15 ml přípravku Stardrops přidejte do 4,5l horké vody. V případě mastné a těžko odstranitelné špíny aplikujte neředěnou tekutinu na navlhčenou houbičku nebo utěrku, odstraňte skvrnu a zbytek opláchněte vodou. KOBERCE A CELOPODLAHOVÉ KOBERCE: rozřeďte 45ml tekutiny v 500ml teplé vody. PŘED POUŽITÍM VŽDY OTESTUJTE PŮSOBENÍ TEKUTINY NA MALÉ ČÁSTI KOBERCE, ABYSTE ZJISTILI, ZDA NEMĚNÍ BARVU. Nepoužívejte při velkém množství vody. Rychle potřete znečištěná místa a po zaschnutí je vysajte vysavačem.

NEPOUŽÍVEJTE: pro celopodlahové koberce typu velvet, ani na ty, které nelze čistit na mokro. Vždy zkontrolujte návod výrobce daného koberce nebo celopodlahového koberce.

RUČNÍ PRANÍ: 30ml tekutiny přidejte do 4,5 l teplé vody, namočte oblečení, ručně vyperte a důkladně vymáchejte. Přípravek Stardrops je vhodný pro jemné, hlavně vlněné látky a na spodní prádlo.

KONCENTROVANÝ UNIVERZÁLNÍ ČISTIČ STARDROPS-TOP PRODUKT

Zavřít Zavřít
Prodávající
Nicol Šebková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!