Home Nábytek, bydlení Praní, žehlení, úklid Prací a čistící prostředky PRÁŠEK NA ODSTRAŇOV.SKVRN S BĚLÍCÍM ÚČINKEM OXI-TOP PRODUKT
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

PRÁŠEK NA ODSTRAŇOV.SKVRN S BĚLÍCÍM ÚČINKEM OXI-TOP PRODUKT

Jihomoravský kraj
28. 2. 2017 - 19:09
129 Kč
Prodávající

Popis

Dokonale odstraňuje prach, nečistoty a cigaretový kouř, skvrny od oleje, bláta, trávy, čaje, kávy, vína a ovocných šťáv, živočišných výkalů, dětských příkrmů např. od mrkve.
Vhodný pro bílé a barevné prádlo z bavlněných a syntetických tkanin: ubrusy, dětské oděvy, ručníky, záclony a koberce. S aktivním kyslíkem na bělení. Univerzální a velmi účinný.
Můžete použít také na čištění dlaždic a spár, na odpady a odtoky, kontejnery na odpady a myčky na nádobí. Nepoužívejte na čištění dřeva a kovu, jemné tkaniny, kůži, čalounění, oděvy určené výhradně k chemickému čištění. Nenamáčejte oděvy s kovovými prvky nebo potažené impregnováním. Nevystavujte nasáklé oděvy před praním přímému slunečnímu záření. Nepoužívejte na čištění oděvů označené symbolem přeškrtnutého trojúhelníku („nebělit“). 625g. Prodejní hit.

Osobní odběr Brno nejlépe Řečkovice popř.poštou.

PODÍVEJTE SE NA MÉ OSTATNÍ INZERÁTY.

NÁVOD K POUŽITÍ: Praní v automatické pračce: Vsypte jednu odměrku (v případě obtížných skvrn dvě odměrky) odstraňovače skvrn do zásobníku pračky a přidejte svůj oblíbený prací prostředek, jako při běžném praní. Vždy, postupujte dle doporučení výrobce oděvů, které se týká způsobu čištění. Jedna odměrka=30g odstraňovače skvrn.
Namáčení: Přidejte 1 kopeček odstraňovače skvrn do 4l vody o teplotě na 40-50°;C a namáčejte prádlo max. 1 hodinu. Po namočení prádlo vyperte a vypláchněte, jako při běžném praní.
Dávejte si větší pozor u barevného oblečení i při použití do pračky. Raději dávejte jen na bílé prádlo. V případě pochybností otestujte působení přípravku na méně viditelné části tkaniny.

DOPORUČENÍ: Když chcete odstranit velmi silné znečištění, dosáhnete ještě lepšího výsledku spolu s ODSTRAŇOVAČEM SKVRN PŘED PRANÍM – nastříkáním na skvrnu, nechat působit, namočit do vody, přidat OXI PRÁŠEK, nechat 1 hodinu působit, přidat OXI PRÁŠEK ještě do zásobníku pračky, vyprat.

UPOZORNĚNÍ: Škodlivý. Obsahuje Peroxyhydrát uhličitanu sodného. Uchovávejte mimo dosah dětí. Škodlivý při požití. Dráždí kůži a oči. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte etiketu nebo obal výrobku. Vyhněte se kontaktu s očima. V případě zasažení očí, okamžitě důkladně vypláchněte velkým množstvím vody a vyhledejte lékařskou pomoc. Používejte ochranné rukavice. Skladujte na chladném a suchém místě. V případě kontaktu s pokožkou, okamžitě důkladně vypláchněte velkým množstvím vody a vyhledejte lékařskou pomoc.

SLOŽENÍ: Zahrnuje, m. j. Uhličitan sodný, Peroxyhydrát, > 30% bělící prostředky na bázi kyslíku.

PRÁŠEK NA ODSTRAŇOV.SKVRN S BĚLÍCÍM ÚČINKEM OXI-TOP PRODUKT

Zavřít Zavřít
Prodávající
Nicol Šebková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!