Home Nábytek, bydlení Bytový textil Polštáře, peřiny Prošívaná přikrývka z ovčí vlny Merino 140x200
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prošívaná přikrývka z ovčí vlny Merino 140x200

Celá ČR
23. 6. 2016 - 20:37
1 398 Kč
Prodávající

Popis

Prošívaná přikrývka z ovčí vlny 140x200 Zboží je nové. Atest. Náplň ze 100% ovčí vlny Merino, která se charakterizuje výbornými vlastnostmi kadeřavosti i stočení každého vlasu udržuje v sobě i okolo sebe vzduchový prostor. Díky domu jsou výrobky z této ovčí vlny výborným izolantem, který nás chrání před zimou. Prošívaná deka je šitá z mikrovlákna vysoké jakosti. Mikrovlákno je materiál odolnější vůči žmolkování a opotřebení, změkčuje látku, která je ohebnější a lépe se přizpůsobí vašemu tělu.

Ovčí vlně se přikládají léčivé účinky, uvolňuje napětí a mírní bolest. Eliminuje pro organismus škodlivé jonty. Vlna je přírodní materiál s blahodárnými účinky na náš organismus. Vlněné deky zahříváním a jemnou masáží zlepšují periferní krevní oběh, snižují otoky kloubů, odstraňují příznaky bolesti způsobené zraněním a revmatických změn.

Přikrývky z ovčí vlny jsou doporučovány pro použití při rehabilitaci osob postižených nemocí, revmatoidní artritidy a osteoartrózy páteře a kloubů, při zánětu svalů, vazů, infekci močových cest, ochromení nervů, oběhové poruchy a pro ty, kteří trpí nadměrným pocením, alergií na peří, prach a roztoče.

Přikrývky z ovčí vlny reagují do značné míry na změny okolní teploty. V zimě příjemně zahřejí a v létě ochrání organizsmus před přehřátím, čímž se snižuje míra pocení.

Vlněné přikrývky splňují hygienické normy pro zdravý spánek. Jsou prodyšné a mají vysokou hygroskopickou vlastnost vlněných vláken, která zabraňuje vlhkosti a prachu, čímž se omezuje růst roztočů, udržuje konstantní teplotu těla během spánku.

Složení:
Náplň 100 % přírodní rouno z vláken ovčí vlny
Látka mikrovlákno polybavlna (složení 65% polyester 35% bavlna ) 140 g / m2

Rozměry: tkanina 140 x 200 cm Hmotnost: 1800g

Praní a sušení:
Doporučuje se prát na 40 °C v přípravcích vhodných pro vlnu, nežehlit, sušit vertikálně nebo v sušičce.

Vyrobeno v EU

Prošívaná přikrývka z ovčí vlny Merino 140x200

Zavřít Zavřít
Prodávající
katpro
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!