Home Nábytek, bydlení Ložnice Patrové postele, palandy Patro na spaní s úložným prostorem a nočními stolky
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Patro na spaní s úložným prostorem a nočními stolky

Hlavní město Praha
17. 5. 2017 - 23:35
12 000 Kč
Prodávající

Popis

Prodám cca 6 let staré, na zakázku vyráběné patro na spaní s úložným prostorem a možnou modifikací na postel. Ložná plocha je 180x200cm. V rámci patra či postele jsou dva noční stolky, které mají hluboký úložný prostor a je zde myšleno i na přívod elektřiny pro lampičku a nabíječku na telefon.
Patro se jednou stranou navrtá do zdi a pak jsou k němu dvě 184cm vysoké podpěrné nohy, které jsou úzké (4x4cm), takže nezabírají zbytečně prostor. Na patro je velmi pohodlný přístup, od země jsou nízké schůdky, které končí na platformě - nízké škříni, na které je koberec a z této platformy pak lze pohodlně na patro do postele. Je to praktické pro převlékání, ponechání přezůvek atd.
Platforma - škříňka, slouží nejen pro přístup na patro, ale skrývá se v ní další úložný prostor, který ocení obyvatelé menších bytů. Skříňka má skládací dveře a uvnitř jsou kovové police - ideální například pro uložení cestovních tašek, sportovního vybavení a zimního oblečení.
Patro na spaní se dá využívat i jako pohodlná vysoká postel. Pro tento účel je vyrobeno 5 úzkých nohou o délce 51cm. Vznikne tedy samostatná postel s nočními stolky s úložným prostorem. Z vysoké postele se velmi pohodlně vstává. Platformu/skříňku pak lze využít samostatně jako úložný prostor.
Celé patro, včetně skříněk, nohou, nočních stolků a platformy jsou natřené bílou barvou. Rám postele ohýbané a šroubované ocelové profily, MDF. Nohy jakl 4x4. Noční stolky lepená MDF.

Výška dlouhých nohou: 184,5cm
Délka krátkých nohou: 51cm plocha matrace 67cm
Rozměr celého patra vč. nočních stolků: 180x230cm
Rozměr spací plochy: 180x200cm
Rozměr platformy: š 120cm h 90cm (s šoupacími dveřmi) h 75cm(samotný regál) v146cm
Rozměr nočních stolků: š 2x90cm v 61cm h 26cm 

Cena za patro je včetně úložných prostor, schůdků a krátkých nohou pro využití jako postel. Patro se momentálně nachází na Praze 2 v demontovaném stavu.
Při rychlém jednání SLEVA.

Patro na spaní s úložným prostorem a nočními stolky

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jan Kasper
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!