Home Nábytek, bydlení Obývací pokoj Obývací stěny AKCE - DIODOVÉ OSVĚTLENÍ OBÝVACÍCH STĚN !
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

AKCE - DIODOVÉ OSVĚTLENÍ OBÝVACÍCH STĚN !

Celá ČR
5. 11. 2015 - 20:22
590 Kč

Popis

AKCE - ZAVÁDĚCÍ CENY !


Moderní a nadčasové osvětlení skleníků, vitrín, obývacích stěn...atd. Osvětlení je velmi výhodné díky velmi malé spotřebě el. proudu - pouze 0.3 W a velmi dlouhé životnosti až 10.000 hodin. Osvětlení se instaluje na skleněnné fochy o tloušťce od 4 - 8mm nasunutím a vymezením ve spodní části. Napájení je pomocí přiloženého trafa se samolepícím upevněním např. na zadní část nábytku. Výstupní proud je bezpečných 12 V. Zapínání je pomocí vypínače. Délka všech kabelů je 2m. Rozměry: š - 8.
5cm, v - 1.35cm, h - 2.4cm (přesný nákres - viz. Zvolte). Jedná se o kvalitní výrobek německého výrobce, se všemi platnými atesty! Osvětlení je baleno v 1 kartonu který obsahuje 1 x trafo, 2 x osvětlení Clip se 3. diodami v každém s bílým světlem, nebo 3 x osvětlení Clip podle výběru v kolonce "Zvolte". Na dotaz je možné také zaslání osvětlení s modrým podsvícením. Kliknutím je možné maximální přiblížení obrázků pro přesnější detail na našich stránkách. Zaslání je Českou poštou, nebo dopravcem DPD v ceně 120 Kč. Při odběru vícero kusů je možnost sloučení všech balení a zaslání ve stejné ceně. Osvětlení je běžně na skladě! Předmětem inzerce je osvětlení pro 2 skleněnné fochy v ceně 790.- Kč v bílé barvě! V případě zájmu je možné také zaslání osvětlení pro 3 fochy v ceně 990.- Kč. Vícen na našich stránkách www.nabytek-prodej.cz.


POZOR - AKCE - k u nás zakoupenému nábytku nabízíme slevu 200.- Kč na každý nabízený set ! Cena setu pro 2 skla - 590 Kč, pro 3 fochy 790 Kč !!!


VYROBENO V NĚMECKU !

AKCE - DIODOVÉ OSVĚTLENÍ OBÝVACÍCH STĚN !

Zavřít Zavřít
Prodávající
NABYTEK-PRODEJ s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!