Home Nábytek, bydlení Kuchyně a jídelna Ostatní kuchyňský nábytek Nerezový nábytek, digestoře, stoly, regály, hrnce
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Nerezový nábytek, digestoře, stoly, regály, hrnce

Celá ČR
8. 10. 2019 - 12:28
10 000 Kč
Prodávající

Popis

Nerezový nábytek, digestoře, stoly, regály, hrnce
Nabízíme k prodeji nerezový nábytek pro velkokuchyně, restaurace, hotely apod.
Jsme polský výrobce, máme k dispozici dva závody a kvalifikovaný tým. Našimi hlavními výhodami je rychlost výroby: do 7 dnů od objednání, často rychleji i při atypických zakázkách, a cena: vysoká kvalita přiměřená ceně.

Zaměřujeme se hlavně na:

Nerezové digestoře
Ty vyrábíme v libovolných rozměrech do 5 metrů. Součástí dodávky jsou vždy filtry. Výpust kondenzátu a vývod vzduchu jsme schopní umístit dle přání zákazníka. Za příplatek Vám můžeme digestoř vybavit motorem a osvětlením.

Nerezové stoly
Všechny naše nerezové stoly jsou zesílené voděodolnou deskou, takže pracovní plochu prakticky nelze poškodit těžkými předměty. Nosnost přesahuje 200 kg i u delších stolů. Počet a umístění spodních polic dle přání zákazníka. Děláme také zadní a boční lemy. Za příplatek jsme schopní udělat i dvířka nebo zabudovat boky stolu. Při objednávce volíte, jestli má stůl mít stavitelné nohy nebo kolečka. Rozměry libovolné, maximálně 3 m do délky.
Nerezové dřezy / dřezové stoly
Máme k dispozici dřezy různých provedení a rozměrů. Tím pádem můžeme poskytnout jenom to, co máme skladem. Stejně jako u dřezů jsou zabudování, police, dvířka a stavitelné nohy dle přání zákazníka.
Nerezové hrnce
Nabízíme hrnce původem z Turecka. Dvojité kapslové dno, kvalitní provedení, velký výběr rozměrů:
10,5, 23, 37, 50, 72, 98, 155 litrů. Hrnce prodáváme s poklicí. Kapacity 10,5, 23 a 100 litrů máme i s dnem vhodným pro indukční sporáky.
Ostatní zboží
Jsme schopní vyrobit i jiný nábytek: police, skříně, regály, podstavce pod pizza pec a konvektomat.

Jsme plátce evropského DPH. Do České republiky a na Slovensko prodáváme zboží s nulovou sazbou DPH a zaměřujeme se hlavně na české a slovenské plátce DPH.
Zboží Vám dovezeme osobně nebo odešleme přepravní společností. To záleží na velikosti objednaného nábytku, místě dodání a dohodě se zákazníkem.

Nerezový nábytek, digestoře, stoly, regály, hrnce

Zavřít Zavřít
Prodávající
Marcin Aleksiej
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!