Home Nábytek, bydlení Obývací pokoj Křesla Luxusní křeslo - Benito, dark coffee
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Luxusní křeslo - Benito, dark coffee

Celá ČR
21. 5. 2017 - 20:04
12 490 Kč
Prodávající

Popis

- Rozměr: 105 x 70 x 90 cm
- Kvalitní francouzská PU kůže
- Masivní dřevo
- Klasický design

Luxusní křesla Benito jsou určená pro jednoho a jsou šperkem kvalitního designu. Robustnost tkví v konstrukci z kvalitního masivního dřeva a jejich povrch je proveden z PU kůže. Máme pro vás k dispozici tři varianty - hnědé křeslo, černé křeslo a sněhově bílé křeslo. Každá varianta barvy nabízí svůj originální vzhled. Každopádně jsou křesla Benito ukázkou prvotřídního designu a zpracování. Ruční práce, která je základem křesla Benito zvýrazňuje konstrukční prvky evokující historický nábytek.

Luxusní křesla Benito osloví každého, kdo si chce vybavit interiér originálním nábytkem. Taková křesla Benito opravdu jsou, nabízejí vám originalitu a luxusní vzhled. Křesla Benito se hodí do moderního i historického sladění interiéru. Křesla Benito jsou postavena nejen na své robustní konstrukci, ale též na designových detailech, čímž jsou opravdovými luxusními designérskými klenoty.

Ke křeslům Benito se vám rovněž může hodit taburet Benito. Nebo se podívejte na naši nabídku pohovek a dalšího nábytku, kterým si můžete vybavit každý interiér přesně podle svého cítění a stylu. Nabízíme moderní a luxusní nábytek, včetně kompletních sedacích souprav.

Luxusní křeslo - Benito, dark coffee

Zavřít Zavřít
Prodávající
Petr Hlaváč
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!