Home Nábytek, bydlení Kamna, krby, kotle Krby KRBOVÁ MŘÍŽKA STYLOVÁ 21x43cm s žaluzií (nová).
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

KRBOVÁ MŘÍŽKA STYLOVÁ 21x43cm s žaluzií (nová).

Celá ČR
31. 3. 2021 - 19:25
2 445 Kč
Prodávající

Popis

KRBOVÁ MŘÍŽKA - měděná patina má vnější rozměr 239 x 465 mm; rozměr montážního rámečku (do stěny) 210 x 435 mm; hloubka montážního rámečku je 50mm.

Dále v internetovém obchodě nabízíme ventilační mřížky různých rozměrů a v několika barvách. Ocelové s montážním rámečkem, lakované práškovou barvou vysoké kvality, která je odolná vůči vysokým teplotám. I po několikaletém provozu zachovává svůj původní lesk a odstín.

Mřížky plní též funkci dekorační. Slouží ke clonění ventilačních otvorů. Jsou vyrobeny z ocelových částí a příslušně upraveny technologickým procesem. Tento typ mřížek je určen pro montáže do komínových sopouchů, stěn a podlah (nepoužívat na stropech).

Krbové mřížky na krbu plní tři základní funkce. První je samozřejmě distribuce tepla do místnosti, kdy do krbu vjede vzduch spodní mřížkou a horní mřížkou vychází ohřátý. Druhou funkcí je ochlazování krbové vložky, které pak pomáhá zabránit změnám tvaru vložky vlivem vysokých teplot. Třetí funkcí krbových mřížek je možnost vymetání kouřovodu, kdy je v blízkosti krbové mřížky umístěn čistící otvor kouřovodu.

Vdechové i výdechové krbové mřížky by měly být vždy umístěny ve stejné místnosti. Každá krbová mřížka se skládá z pohledové části, která je nakliknuta do zástavbového rámečku.

Krbové mřížky mají několik funkcí. Tou základní je nasávání chladnějšího vzduchu ve spodní části místnosti a distribuce ohřátého vzduchu horní mřížkou, nebo i několika mřížkami ve stejné místnosti, popř. dalších místnostech. Mřížky složí ke clonění ventilačních otvorů a plní také funkci dekorační. V některých případech se umísťují krbové mřížky tak, aby byl po jejich vyjmutí zároveň přístup k čistícímu otvoru kouřovodu pro jeho pravidelné vymetání.

Nabízíme také redukce do mřížek.
Podrobnosti najdete na http://www.topeni-korinek.cz/ volejte 604736807.

KRBOVÁ MŘÍŽKA STYLOVÁ 21x43cm s žaluzií (nová).

Zavřít Zavřít
Prodávající
p.Kořínek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!