Home Nábytek, bydlení Kamna, krby, kotle Kotle Automatický kotel EKO-MAX 6 PLUS 21 kW
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Automatický kotel EKO-MAX 6 PLUS 21 kW

Středočeský kraj
14. 12. 2018 - 12:49
48 000 Kč
Prodávající

Popis

Kotel EKO-MAX 6 PLUS s litinovým retortovým hořákem je určen pro spalování černého uhlí, hnědého hlí a dřevěných pelet. Moderní konstrukce kotle a použití vodorovných výměníků tepla umožňují dosažení vysoké účinnosti zařízení a zaručují snadné čištění. Model EKO-MAX 6 PLUS splňuje nejvyšší ekologické normy třídy 5 dle normy EN 303-5: 2012 a ECODESIGN. Díky tomu je kotel součástí skupiny výrobků, které se podílejí na programech místní správy se spolufinancováním na nákup ekologického kotle s nejvyššími standardy.

Úplné naplnění zásobníků umožňuje bezúdržbový provoz kotle na ústřední topení po mnoho dní. Ocelové kotlové vodní těleso je vyrobeno z oceli P265GH o tloušťce 6 mm (uvnitř) a 4 mm (pro vnější prvky).

Kotel je vybaven automatickým podavačem z litého železa (železný šroub + tělo podavače). Hořák pro spalování tvrdého a černé uhlí, hnědé uhlí a dřevěné pelety. Kotel s litinovým podavačem má jedinečná řešení zajišťující nízké emise, účinnost na úrovni ~ 89% a umožňující spalovat jak uhlí tak pelety.

Moderní konstrukce výměníku umožňuje dosáhnout vysoké účinnosti kotle. Kotel má systém vyrovnávání tlaku: slouží také k ochraně proti zpětnému toku plamene, který má také funkci sušení paliva (zabraňuje koroze).

Automatický kotel EKO-MAX 6 PLUS 21 kW

Zavřít Zavřít
Prodávající
jiří jizbice
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!