Home Nábytek, bydlení Kamna, krby, kotle Kotle Automatický kotel EKO-MAX PELLET PLUS 23 kW
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Automatický kotel EKO-MAX PELLET PLUS 23 kW

Zlínský kraj
12. 12. 2018 - 16:30
54 000 Kč
Prodávající

Popis

EKO-MAX PELLET PLUS je kotel s automatickým hořákem na pelety, se zásobníkem paliva umožňujícím několikadenní, automatický chod. Kotel splňuje nejvyšší ekologické normy třídy 5 podle normy EN 303-5:2013 a ECODESIGN, což bylo potvrzeno certifikátem vydaným „Zkušebním ústavem energetických zařízení CUE”.

Tepelný výměník je vyroben z atestované kotlové oceli P265GH o tloušťce 6 mm (vnitřní rozměr) a 4 mm (pro vnější prvky). Těleso kotle je tvořeno konvekčními kanály, topeništěm a popelníkem. Plné zaplnění zásobníku palivem umožňuje automatickou práci kotle ústředního topení po mnoho dní.

Kotel je vybaven automatickým peletovým hořákem. Hořák je vybaven mj. automatickým zapalováním, automatickým pohyblivým roštem čistícím topeniště a systémem regulace výkonu hořáku.

Kotel je vyráběn s výkonem: 16-23-30 kW. Jakožto výrobce jsme zavedli mnoho variant konfigurace celého kompletu tak, aby byl kotel pro klienta co možná nejfunkčnější. Klient má možnost výběru mj. strany zásobníku, strany otevírání dvířek kotle.

Automatický kotel EKO-MAX PELLET PLUS 23 kW

Zavřít Zavřít
Prodávající
jiří jizbice
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!