Home Nábytek, bydlení Kancelář, pracovna Kancelářské židle Křeslo herni zidle cerna s podnozkou
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Křeslo herni zidle cerna s podnozkou

Středočeský kraj
9. 11. 2018 - 00:28
3 500 Kč

Popis

Stav: Nová

Barva krytu: Černá
Barva karoserie: černá
Šířka nábytku: 70,5 cm
Hloubka nábytku: 70,5 cm
Šířka sedáku: 43 cm
Hloubka sedáku: 50 cm
Výška nábytku: 131,5 cm
Maximální výška sedáku: 132 cm
Minimální výška sedáku: 122 cm

Rotující hrací židle je nenahraditelnou věcí pro milovníky počítačových her. Ideální pro hráče, stejně jako pro lidi, kteří strávili mnoho hodin u počítače nebo stolu z hobby i z profesionálních důvodů. Přiměřené přizpůsobení židle a správné umístění těla je pro zdravou péči velmi důležité a minimalizuje riziko následných nepohodlí spojených s ní.

Židle má možnost úplného přizpůsobení, což je velkou výhodou. Můžete jej přizpůsobit individuálním potřebám, díky čemuž získáváme bezprecedentní pohodlí při použití. Má nastavitelnou výšku sedadla a loketní opěrky, stejně jako nastavitelný sklon opěradla. Područky lze jemně otočit ze strany na stranu - vlevo a vpravo. Opěradlo s opěrkou hlavy, s malou pákou, může být umístěno zcela ploché nebo také nastavitelné v libovolném úhlu. Vysouvací podestýlka, skládaná pod sedákem, poskytuje pohodlí a zlepšuje krevní oběh nohou. Speciální profil lopaty způsobuje, že židle sedí velmi pohodlně a únava není tak nápadná jako u běžných a nejjednodušších modelů křesel. Další výhodou jsou 2 polštáře - pod hlavou a pod páteří, které účinně ulehčují krční a bederní úseky. Polštáře jsou na pásech "kliknutí", které zaručují stabilitu. Nehýbají se a také vám umožňují nastavit je v pohodlné výšce. Základem hrací židle je 5-ramenní podvozek s protiskluzovými nožičkami a kolečky bez poškrábání.

Židle je vyrobena z odolného, ​​hladkého a snadno čistitelného materiálu. Produkt bude jistě sloužit po dlouhou dobu.

Křeslo se vyznačuje zajímavým a atraktivním vzhledem. Je udržována v sportovním, typicky mužském stylu, v černé barvě. Pečlivé provedení a estetické provedení s důrazem na detail nepochybně dává jeho hodnotu.

Pevná hrací židle je ideální dar pro malé i velké chlapce


GAMING OFFICE CHAIR - ČERNÁ
ÚPLNÉ NASTAVENÍ - sedadlo lze přizpůsobit individuálním potřebám, díky čemuž získáváme bezprecedentní pohodlí při používání; má nastavitelnou výšku sedadla a područky, stejně jako nastavitelný sklon opěradla; područky lze jemně otočit ze strany na stranu - doleva a doprava; může být opěradlo umístěno zcela ploché nebo také nastavitelné v libovolném úhlu.
RETRACTABLE FOOTREST - rozkládací, sklopná opěrka nohou, skrytá pod sedákem, poskytuje pohodlí a zlepšuje krevní oběh nohou.
DOPLŇKOVÉ VENTILÁTORY - vedle speciálního profilu kbelíku má židle navíc 2 polštáře - pod hlavu a pod páteří, které účinně ulehčují krční a bederní segmenty; polštáře jsou na pásech "kliknutí", které zaručují stabilitu; nehýbají se a umožňují, aby byly nastaveny v pohodlné výšce.
ATRAKTIVNÍ VZHLED - křeslo se vyznačuje zajímavým a atraktivním vzhledem; je udržován v sportovním, typicky mužském stylu, v černé barvě; pečlivý výkon a estetický vzhled s důrazem na detail nepochybně dávají jeho hodnotu.

Beroun nebo nekdy Praha 3 podvecer

Křeslo herni zidle cerna s podnozkou

Zavřít Zavřít
Prodávající
Lukas Strahovsky723052393
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!