Home Nábytek, bydlení Dekorace Ostatní dekorace Selenitová spirála 15cm - selenit
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Selenitová spirála 15cm - selenit

Celá ČR
3. 3. 2018 - 10:52
250 Kč

Popis

SELENIT - Ochrana domu, Meditace, Průvodce

spirála svým tvarem účinky zvyšuje

zároveň je velmi dekorativní

potěší každého obdarovaného

Selenit je krásný andělský kámen.

Má rýhovanou, vláknitou strukturu a zvláštním způsobem láme světlo a kámen vypadá nadpozemsky, působí průzračně, ale je mléčný.Je to vláknitá odrůda sádrovce.
Objednávejte přes stránky eshopu.
Jeho síla je velká tím, co dokáže. Má velmi jemné vibrace, které nás nutí ohhalit mnoho. . Nutí nás jít do hloubky svojí duše, o tomto andělském kameni se říká, že nás dokáže propojit s naším duchovním průvodcem. Nese v sobě otisk událostí naší planety Země. Vyjeví nám naše minulé životy a nasměruje nás. Jedná se o velmi silný krystal, výborný pro duchovní práci. Otevírá korunní čakru, podporuje telepatii, komunikaci s anděly a duchovními průvodci. Udržuje klid a mír. Učí nás, jak co nejlépe řešit problémy, umožňuje proniknout k jádru věcí a uklidnit zmatek v duši

Léčebné účinky dodává tělu velké množství energie, rovná páteř a léčí její problémy, neutralizuje působení volných radikálů v těle a škodlivé účinky amalgámových zubních výplní. . Podporuje plodnost, průtok lymfy a celý lymfatický systém, léčí otoky, čistí mízní systém, vyvažuje hormonální procesy u žen

Užití: energie, smíření, klid. Doma položený kus selenitu prý zajišťuje klidný a pohodový domov.Doporučuje se rozmístit okolo celého domu, chrání tak před škodlivými okolními účinky. Je to talisman pro ochranu vašeho domu.

Vlastnosti: náleží receptivní energii, planetě Měsíc, elementu vody. Pojmenovaný po Seléne, řecké měsíční bohyni.

Země původu: Mexiko, USA, Řecko Rusko, Francie



Voda selenit ničí!

Nesnáší vlhko, nemáčejte jej ve vodě. Namočený ve vodě matní a rozpouští se. Jen opláchněte a utřete do sucha, nebo jen setřete prach.

Nabíjí a čistí se měsíčním světlem.

Selenitová spirála 15cm - selenit

Zavřít Zavřít
Prodávající
www.studiomagdaeshop.cz
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!