Home Nábytek, bydlení Dekorace Ostatní dekorace Křišťálová síla posílená orgonitem 5.5x5.5 cm
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Křišťálová síla posílená orgonitem 5.5x5.5 cm

Celá ČR
8. 2. 2021 - 20:32

Popis

...více energie, více křišťálu, více lásky

Velmi silný transformátor energie ve tvaru mayské pyramidy. Vhodný k umístění do prostoru, do všech míst, kde cítíte negativní energii, prozáří temná zákoutí, přinese velké množství čerstvé energie.

Rozměry: 5,5 x 5,5 x 5,5 cm

Použité špony: mosaz

Použité drahé kameny: křišťál, spirála

Křišťál je nejmocnějším a nejuniverzálnějším kamenem v celé kamenné říši. Již po chvilce ucítíte jak se celým vaším tělem rozbíhají jeho jemné a průzračně čisté vibrace, jak jeho jasné světlo čistí vaši duši od nánosů starých křivd, smutků a strachů a nahrazuje je radostí, životem a čistou energií. Jeho duhové odlesky ve vás znovu probudí nevinnou dětskou energii a touhu po poznání. Jeho jemná energie čistí důkladně naši auru, odhání od nás negativitu, pomáhá nám se udravit a opět si užívat život tak, jak si přejeme.

Jeho mocná energie nám pomáhá překonat blokády z minulých životů, zbořit hranice, které jsme si svým strachem postavili a vyléčit naší rozbolavělou duší. Pomáhá nám nalézt smysl života, naladit se na ten správný proud a pocítit štěstí a radost.

Každý z našich orgonitů je jedinečný. Všechny naše orgonity vyrábíme až po přijetí vaší objednávky a proto nikdy nebudou úplně stejné.

Křišťálová síla posílená orgonitem 5.5x5.5 cm

Zavřít Zavřít
Prodávající
Tomáš Kavala - Kameny pro zdraví
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!