Home Nábytek, bydlení Zahradní nábytek Zahradní sestavy Party stan
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Party stan

Hlavní město Praha
4. 1. 2019 - 10:28
1 Kč
Prodávající

Popis

Ochutnávka vín v párty stanu

Patřit k předním producentem vín a udržet si pozice na trhu není jednoduchou záležitostí. Jako každý správný podnikatelský subjekt musí zajistit jednak marketingovou strategii a produkční zónu. Z tohoto důvodu vinaři investují velkou část finančních prostředků do vinic. Pod vedením zkušených technologů a šetrným zpracováním vína tak na trh přinášejí odrůdy vín s typickým charakterem. Na trhu jsou dostupné vína s přívlastkem, archivní vína, značková vína nebo jiné exkluzivní destiláty.

Na prezentaci svých vín organizují řízené degustace, účastní se na akcích a vinobraní. Při řízených degustacích mají milovníci vína možnost nahlédnout do vinných sklepů. Zároveň se něco dozvíte z historie, jak probíhá výrobní proces a ochutnáte vzorky nejlepších vín. Skutečným gurmánským zážitkem je spojení chuti kvalitního vína a sýru. Na neutralizaci chuťových buněk se většinou podává chléb.

Připravte prezentaci vín s párty stánkem

Nůžkové stánky jsou vhodným řešením když ochutnávka odehrává mimo kamennou prodejnu. Použít je můžete ve vnějších ale i ve vnitřních prostorách. Jejich velkou výhodou je nůžkový systém, díky kterému jejich složení a rozložení zvládnete do 40 sekund. Také je rozkládání usnadněno díky automatickému zajištění konstrukce. Lehkým tahem je konstrukce odblokovaná a tím je skládání stánku zcela jednoduché.
Je třeba myslet na zastřešení prezentovaného zboží a věnovat náležitou pozornost vlivům počasí.

Robustnost a nízká váha - šetří Váš čas

Konstrukce je vyrobena z oceli. Z vnějšího objemu konstrukce jsme zmenšili objem o 2 mm a vložili ho do vnitřních stěn konstrukce. Tímto jsme dosáhli sníženou váhu a zvýšenou pevnost. Ideální volba pro stabilní zastřešení. Odolnost větru je do 50 km / h. Plachtoviny jsou oxford s PVC a díky nejnovějším technologiím má vysokou hustotu vlákna a vyznačuje se vysokou odolností. Váha je nízká, což bylo stejnou filozofií jako při řešení váhy konstrukce. Nepromokavost oceníte hlavně v případě nepříznivých vlivech počasí. Prostřednictvím tří plných stěn zajistíte ochranu degustačních vzorků. Víme, že ochutnávky se spojují se zářícím sluncem, procházkou s pohárkem vína v příjemném prostředí parku. Nicméně je nezbytné připravit se a tak chránit své zboží před nepříznivým počasím. Někteří jsou přesvědčeni, že vliv počasí může dost ovlivnit účast na prezentacích což se odrazí na finančních ziscích. Použitím nůžkových párty stánků Vám zajistí komfort a nebudete muset řešit dilema že vaše práce a investice času a financí nebude podle vašich představ.

Zaměřit se na reprezentativní vzhled

Potisk stánků je vytvoření reklamy, osobní značky a prezentování vaší firmy, která je vždy s vámi. Přeměňuje váš stánek na nepřehlédnutelný a už z dálky je klientům zřejmé, na jaké zboží resp. prezentaci jste se zaměřili. Dostačující je, pokud nám zašlete grafiku nebo logo ve vektoru. Na základě poskytnutých údajů vám vypracujeme cenovou nabídku. Je důležité zároveň poskytnout informaci, kde konkrétně se má daný nápis nebo logo nacházet. Potlačit můžete střešní plachtovinu, boční vnější stěny a límec. Vnitřní plachtoviny nepotlačuje. Nezapomeňte uvést velikost požadované potisku.

Stát se originálním je vynikajícím strategickým tahem. Správnou volbou nůžkových stánků a potlačením zabezpečíte spokojenost klientů a tím obrat ve své finanční sféře.

Party stan

Zavřít Zavřít
Prodávající
brimo cz
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!