Home Nábytek, bydlení Obývací pokoj Sedací pytle Sedací pytel (vak) NINJA GO limetka
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Sedací pytel (vak) NINJA GO limetka

Celá ČR
23. 11. 2015 - 15:23
1 590 Kč
Prodávající

Popis

Originální sedací vak v designu NINJA GO
Výška: 75 cm
Šířka: 80 cm
Objem: 300 litrů

Sedací vak je vyplněn kvalitními atestovanými polystyrenovými EPS kuličkami, které zajišťují neobyčejné pohodlí při sezení a příjemně hřejí.

Originální křesílko pro děti, které se stane nejen praktickým doplňkem a sedacím nábytkem do každého dětského pokoje, ale také skvělou hračkou, která rozvíjí dětskou fantazii.

Materiál: polyester. Mezi hlavními výhodami polyesteru je, že je odolný proti natažení, takže se sedací pytel nedeformuje během používání. Je lehce udržovatelný, stačí jej pouze setřít navlhčeným hadrem. Je voděodolný. Doporučuje se prát na 30°C, nevyžaduje žehlení.

Sedací vak je velmi zdravý pro záda, zejména páteř. Dokonale se tvarem přizpůsobí tvarům postavy – při sezení v něm Vás nic netlačí a cítíte se naprosto pohodlně.

Sedací vak je bezpečný pro děti, nemá žádné ostré hrany a je ušitý z vysoce kvalitního polyesteru.

Naše sedací vaky jsou opatřeny bezpečným uzavíráním zipu, díky němuž je možno odebírat nebo doplňovat výplň a přizpůsobit je tak vlastním potřebám. Vysokou odolnost, kvalitu a dlouhou životnost našich sedacích pytlů zajišťují dvojité švy, použití jen kvalitních a certifikovaných materiálů a také vícestupňová kontrola při jejich výrobě.

Záruka.

Dodací lhůta, pokud není zboží skladem: 1-3 týdny

Sedací pytel (vak) NINJA GO limetka

Zavřít Zavřít
Prodávající
Marika Gabašová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!