Home Nábytek, bydlení Praní, žehlení, úklid Prací a čistící prostředky AKCE-ODSTRAŇOVAČ SKVRN PŘED PRANÍM-TOP PRODUKT
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

AKCE-ODSTRAŇOVAČ SKVRN PŘED PRANÍM-TOP PRODUKT

Jihomoravský kraj
21. 2. 2017 - 21:44
109 Kč
Prodávající

Popis

Extra síla k odstranění i odolných skvrn. Abyste se zbavili obtížných skvrn, postříkejte je tímto super účinným přípravkem dříve, než je vložíte do pračky. Vaše oblíbené oblečení bude znovu naprosto čisté. Bezpečný pro látky, odstraňuje agresivní skvrny. Pohodlný v užití. Stačí postříkat skvrnu před praním. 750ml. Prodejní hit

Osobní odběr Brno nejlépe Řečkovice popř.poštou.

PODÍVEJTE SE NA MÉ OSTATNÍ INZERÁTY.

NÁVOD K POUŽITÍ: Setřete nadbytek nečistot z oblečení. Nastavte rozprašovač do polohy ON, nastříkejte přípravek na skvrnu. Počkejte 1-5 minut než začne přípravek fungovat. Poté vyperte dle pokynů výrobce oblečení. Lze používat pro bílé i barevné oblečení KROMĚ hedvábí a velmi jemných tkanin.
Dávejte si větší pozor u barevného oblečení. PO APLIKACI PŘÍPRAVKU NA OBLEČENÍ JE NUTNO OBLEČENÍ VYPRAT. V případě starých nebo odolných skvrn bude možná nutné přípravek na látku aplikovat ručně anebo aplikaci opakovat. V případě pochybností otestujte působení přípravku na méně viditelné části tkaniny.

POZOR: Chraňte před dětmi. Nevdechujte sprej. Vyhýbejte se kontaktu s očima a pokožkou. Pokud se přípravek dostane do očí, okamžitě je vypláchněte velkým množstvím vody a vyhledejte lékařskou pomoc.

DOPORUČENÍ: Když chcete odstranit velmi silné znečištění,dosáhnete ještě lepšího výsledku spolu s PRÁŠKEM NA ODSTRAŇOVÁNÍ SKVRN S BĚLÍCÍM ÚČINKEM OXI–stačí jen nastříkat ODSTRAŇOVAČ SKVRN PŘED PRANÍM na skvrnu,nechat působit,namočit do vody,přidat OXI PRÁŠEK,nechat 1 hodinu působit,přidat OXI PRÁŠEK ještě do zásobníku pračky,vyprat.

SLOŽENÍ: m. j.

AKCE-ODSTRAŇOVAČ SKVRN PŘED PRANÍM-TOP PRODUKT

Zavřít Zavřít
Prodávající
Nicol Šebková
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!