Home Nábytek, bydlení Kancelář, pracovna PC stolky Velký manažerský Pc počítačový/psací stůl z masivu DUB
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Velký manažerský Pc počítačový/psací stůl z masivu DUB

Celá ČR
1. 7. 2019 - 08:18
8 900 Kč

Popis

Manažerský Pc počítačový/psací stůl divoký dub masiv šíře 150 cm

Jedná se o kvalitní německý výrobek. Kancelářský stůl je kombinací moderního stylu a přírodního kouzla. Pracovní deska a přední části šuplíků jsou vyrobeny z masivního dubového dřeva, u šuplíků v kombinaci s elegantní kovovou aplikací. Korpusy kontejneru a zadní stěna jsou dýhované ve stejném provedení divoký dub masiv. Robustní kontstrukce a promyšlená volba materiálů zajišťují stolu vynikající stabilitu, zvláště v kombinaci s kovovou podpěrou. Šuplíky jsou umístěny na kolejničkách, pracovní deska je esteticky ukosená a zaoblená tak, aby nedocházelo k případnému poškozní hrany područkami kancelářské židle. Tloušťka dubového masivu je cca 2 cm, tloušťka rámu kontejneru je cca 2.6 cm. Počítačový stůl lze umístit i do volného prostoru, zadní část je ve stejném provedení (viz. fota detailů).

Povrchová úprava stolu je provedena kvalitní voskovou politurou, která zajišťuje nábytku dlouhou životnost a příjemný design. Jedná se o nejlepší úpravu dřeva. Kovové části jsou lakovány kvalitní práškovou barvou. Spojovací materiál je od fa. Hettich.

Stůl je vhodný ke každému nábytku v tomto provedení divoký dub masiv, například výrobní program Kancelář, Lyon, Stefi...apod.

Psací stůl je možné sestavit i obráceně (šuplíky vlevo/vpravo)

Celkové rozměry stolu: š - 150cm, v - 72.5cm, h - 67/55cm
Šíře prostoru mezi kontejnerem a kovovou podpěrou je cca 92cm, výška nad kontejnerem je 8 cm.

Dostupnost: na skladě

Stůl je balen ve 2 kartonech v demontu. Zaslání je možné přepravcem PPL Sprint v ceně 280 Kč po celé ČR, případná doprava - i Zdarma viz. "Obchodní podmínky", nebo volejte na 465 423 671

OBJEDNÁVKY NAD 20 TIS. KČ - DOPRAVA ZDARMA !

Velký manažerský Pc počítačový/psací stůl z masivu DUB

Zavřít Zavřít
Prodávající
NABYTEK-PRODEJ s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!