Home Nábytek, bydlení Kuchyně a jídelna Kuchyňské linky TOP - SONOMA DUB - KUCHYŇSKÁ LINKA / PROGRAM
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

TOP - SONOMA DUB - KUCHYŇSKÁ LINKA / PROGRAM

Pardubický kraj
20. 3. 2018 - 21:48
1 180 Kč

Popis

Kuchyňská linka bělený dub Sonoma - ABS

Korpusy kuchyňské linky jsou vyrobeny z melaminované dřevotřísky odolné proti oděru v provedení bělený dub sonoma, přední části jsou ve stejném provedení s kvalitním lemováním hran zesílenými ABS páskami.
Kuchyň si můžete sestavit sami po jednotlivých skříňkách dle nabídkového listu, který naleznete po rozkliknutí roletky "Zvolte". Možný je i prodej samostatných skříněk. U každé skříňky je vždy uveden celkový rozměr s cenou.
Skříňky jsou nabízeny v různých šířích. Také je možný prodej samostatných pracovních desek v šířích 40,60 a 80cm, popřípadě prodej pracovní desky vcelku dle potřebných rozměrů.
Kuchyňská linka je vystavena na prodejně - možnost detailní prohlídky. Jedná se o kvalitní nábytek, posuny zásuvek jsou na kolejničkách, zesílené hrany ABS, kouřová skla, plynové vzpěry - jednoduché a zpomalené otevírání příčný skříněk...atd. Detailní fota naleznete porozkliknutí roletky "Zvolte".

Při výběru kuchyňské linky prosíme o uvedení jednotlivých skříněk (tučně vyznačených kódů) do poznámky v objednávce. Po přijetí objednávky Vás budeme telefonicky kontaktovat pro případné upřesnění.
Pokud budete mít nějaké nejasnosti, neváhejte nás kontaktovat na tel: 465 423 671 nebo emailem na info@nabytek-prodej.cz.

Při nákupu kuchyňské linky v ceně nad 8 tis. Kč je poskytována SLEVA 10%


DOSTUPNOST: 1- 5 týdnů, pokud není nábytek na skladě

UVEDENÁ CENA JE OD JEDNOHO KUSU SKŘÍŇKY !

Baleno v kartonech po jednotlivých skříňkách, v demontu. Jednoduchá montáž, zvládne každý kutil. Uvedená cena je pouze za 1 spodní skříňku š 80cm.

Doprava nad 10 tis. Kč do 50 km a vybraných měst ZDARMA.
Doprava nad 20 tis. Kč po celé ČR ZDARMA!

NOVĚ MOŽNOST PALETOVÉHO ZASLÁNÍ PO CELÉ ČR - více Obchodní podmínky.

TOP - SONOMA DUB - KUCHYŇSKÁ LINKA / PROGRAM

Zavřít Zavřít
Prodávající
NABYTEK-PRODEJ s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!