Home Nábytek, bydlení Kuchyně a jídelna Kuchyňské linky Kuchyňská linka Adria - Divoký dub sonoma
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Kuchyňská linka Adria - Divoký dub sonoma

Pardubický kraj
6. 5. 2017 - 23:20
1 390 Kč

Popis

Kuchyňská linka Adria v provedení Divoký dub sonoma - ABS

Korpusy kuchyňské linky jsou vyrobeny z melaminované dřevotřísky odolné proti oděru v provedení divoký dub sonoma. Přední části jsou ve stejném provedení divoký dub sonoma s kvalitním lemováním hran zesílenými ABS páskami. Nábytek je vyrobený s plastickým povrchem ve 3 D, vřele imitujícím dřevo.
Kuchyň si můžete sestavit sami po jednotlivých skříňkách dle nabídkového listu, který naleznete po rozkliknutí roletky "Zvolte". Možný je i prodej samostatných skříněk. U každé skříňky je vždy uveden celkový rozměr s cenou.
Skříňky jsou nabízeny v různých šířích. Také je možný prodej samostatných pracovních desek v šířích 30, 40, 60 a 80cm, popřípadě prodej pracovní desky vcelku dle potřebných rozměrů na míru. Jedná se o kvalitní nábytek, posuny zásuvek jsou na kolejničkách, zesílené hrany ABS, kouřová skla, vrchní výklopná dvířka jsou pro snažší manipulaci vybavena plynovými vzpěrami (zpomalené otevírání)...atd. Detailní fota naleznete po rozkliknutí roletky "Zvolte".

Při výběru kuchyňské linky prosíme o uvedení jednotlivých skříněk (tučně vyznačených kódů) do poznámky v objednávce. Po přijetí objednávky Vás budeme telefonicky kontaktovat pro případné upřesnění.
Pokud budete mít nějaké nejasnosti, neváhejte nás kontaktovat na tel: 465 423 671 nebo emailem na info@nabytek-prodej.cz.

Uvedená cena je od 1 ks spodní skříńky š. 80cm!

Při nákupu kuchyňské linky v ceně nad 8 tis. Kč je poskytována SLEVA 10%

DOSTUPNOST: 1- 5 týdnů, pokud není nábytek na skladě

Baleno v kartonech po jednotlivých skříňkách, v demontu. Jednoduchá montáž, zvládne každý kutil. Uvedená cena je pouze za 1 spodní skříňku š 80cm.

Doprava nad 10 tis. Kč do 50 km a vybraných měst ZDARMA.
Doprava nad 20 tis. Kč po celé ČR ZDARMA!

NOVĚ MOŽNOST PALETOVÉHO ZASLÁNÍ PO CELÉ ČR - více Obchodní podmínky

Kuchyňská linka Adria - Divoký dub sonoma

Zavřít Zavřít
Prodávající
NABYTEK-PRODEJ s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!