Home Nábytek, bydlení Kancelář, pracovna Kancelářské židle Kancelářská židle Prezident / Tennesee - 120 kg
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Kancelářská židle Prezident / Tennesee - 120 kg

Pardubický kraj
6. 2. 2019 - 15:58
1 290 Kč

Popis

AKCE - Křeslo TENNESSEE / PREZIDENT 120 Kg



Kancelářská židle Tennessee je zlatým středem naší nabídky a to nejen svou příznivou cenou, ale také co se poskytovaného komfortu týče. Základem pro pohodlné posezení je výborně polstrovaný sedák o rozměrech 50 x 50 cm, který se pohybuje ve výšce 49 – 58.5 cm od země. Výška židle je tedy stavitelná v rozmezí 9.5 cm.

Celkové rozměry: v - 108.5/118cm, š - 61cm, h - 51cm

Síťovina použitá v oblasti opěradla zajistí kvalitní odvětrávání zad a beder, což velmi zpříjemní delší sezení. Opěradlo je navíc anatomicky tvarované, takže zajišťuje Vaší páteři zdravou oporu, nutí ke správnému sezení a napomáhá předcházet bolestem zad a krční páteře.

Podobně lze popsat i područky, které jsou rovněž anatomicky tvarované. Díky houpacímu mechanismu, jehož tuhost lze snadno nastavit, si můžete dopřát rychlé protažení zádových svalů, nebo jen lehké pohupování během běžné práce. Obojí přispívá k uvolnění napětí a zvýšení koncentrace.

Kancelářská židle Tennessee je vybavena pěticí nylonových koleček pro vysokou stabilitu, tichý pohyb a šetrnost k podlahovým krytinám.

VÝHODY - NOSNOST 120 KG !

DOSTUPNOST: SKLADEM

Křeslo Tennessee je baleno v 1 kartonu v demontu - zaslání je buď přpravcem DPD, PPL nebo Českou poštou v ceně 150.- Kč po celé ČR.

Kancelářská židle Prezident / Tennesee - 120 kg

Zavřít Zavřít
Prodávající
NABYTEK-PRODEJ s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!